Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Στο πλαίσιο εφαρμογής της απογραφής ζωικού κεφαλαίου του 2020 κλιμάκιο της σχετικής Υπηρεσίας θα βρίσκεται στο γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης Πόρου από 03 έως και 04/12 προκειμένου να συλλέξει τις σχετικές αιτήσεις

26 Νοεμβρίου, 2020

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Γαλατάς, 26-11-2020


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Υγείας Ζώων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, στο πλαίσιο εφαρμογής της απογραφής του ζωικού κεφαλαίου του έτους 2020, κλιμάκιο της Υπηρεσίας θα βρίσκεται στο γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης Πόρου από 03 έως και 04 Δεκεμβρίου 2020 (ώρες γραφείου), προκειμένου να συλλέξει τις σχετικές αιτήσεις.


Οι αιγοπροβατοτρόφοι και οι χοιροτρόφοι μπορούν να προσέλθουν, είτε αυτοπροσώπως έχοντας μαζί τους το μητρώο εκμετάλλευσης και το μητρώο φαρμακευτικής αγωγής, είτε μέσω αντιπροσώπου με θεωρημένη εξουσιοδότηση.


Σημειώνεται ότι η διενέργεια της ετήσιας απογραφής του ζωικού κεφαλαίου των εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων και η κοινοποίηση των σχετικών στοιχείων στην Υπηρεσία, αποτελεί υποχρέωση του κάθε κατόχου αιγοπροβάτων και χοίρων της επικράτειας. Σε διαφορετική περίπτωση η Υπηρεσία θα μεριμνήσει για την επιβολή των προβλεπομένων μέτρων συμμόρφωσης.

Last modified: 14 Δεκεμβρίου, 2020