Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Για το θέμα που δημιουργήθηκε, εις βάρος της Δημοτικής Αρχής, λόγω της παράλειψης του ονόματος του κ. Σούχλα Σωτήριου, στους Δημοτικούς Συμβούλους, στην ιστοσελίδα του Δήμου

9 Ιανουαρίου, 2024

Προς τον κ. Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων,

Ζητούμε συγγνώμη για το θέμα που δημιουργήθηκε εις βάρος της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων, με την παράλειψη του ονόματος του κ. Σούχλα Σωτήριου, πρώην Δημάρχου του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, στα ονόματα των Δημοτικών Συμβούλων, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, όπως αναγράφονταν στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Από υπερβάλλοντα ζήλο για να ενημερωθεί άμεσα η ιστοσελίδα του Δήμου, πήραμε τα στοιχεία των Δημοτικών Συμβούλων από την εφημερίδα “porosnews.gr”, η οποία σωστά ανέφερε και το όνομα του κ. Σούχλα Σωτήριου ως επικεφαλής του Συνδυασμού της Νέας Πνοής, αλλά πάνω από τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους της Νέας Πνοής, όπως παραθέτουμε παρακάτω και ως εκ τούτου η υπάλληλος έκανε το λάθος και παρέλειψε το όνομα.

Ως υπεύθυνη εταιρεία αναλαμβάνουμε την ευθύνη του λάθους, το οποίο άμεσα διορθώθηκε, χωρίς να υπήρχε εκ μέρους μας ή από κάποιον άλλον, καμία πρόθεση να προσβάλουμε τον κ. Σούχλα Σωτήριο.

Παρακάτω παραθέτουμε τα στοιχεία των Δημοτικών Συμβούλων, όπως τα πήραμε από το “porosnews.gr”.

Last modified: 9 Ιανουαρίου, 2024