Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων διοργάνωσε Εθελοντική Αιμοδοσία την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου του 2021, στον Γαλατά Τροιζηνίας

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων διοργάνωσε Εθελοντική Αιμοδοσία την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου του 2021, στον Γαλατά, από τις 10.00 μέχρι τις 18.00, στο Αμφιθέατρο του Λυκείου Γαλατά, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου ΑΘηνών “Γεώργιος Γεννηματάς”.

Η διαδικασία της αιμοληψίας γίνεται από γιατρό, αιμολήπτες και βοηθητικό προσωπικό που διασφαλίζουν την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών.

Ο Δήμος συντηρεί Τράπεζα Αίματος. Το αίμα που συγκεντρώνεται κατά την διάρκεια των Αιμοδοσιών κατατίθεται στην Τράπεζα Αίματος του Δήμου. Δικαίωμα για λήψη μονάδων αίματος από την Τράπεζα Αίματος έχουν μόνο οι αιμοδότες και συγγενή πρόσωπα αυτών.

Η Τράπεζα Αίματος δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς την συστηματική εθελοντική προσφορά των κατοίκων του Δήμου μας που συμμετέχουν στις Αιμοδοσίες που διοργανώνονται τακτικά στο Κέντρο Υγείας Γαλατά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ