Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Ολοκληρώθηκαν οι στειρώσεις ζώων από εθελοντές κτηνιάτρους στο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων

1 Δεκεμβρίου, 2021

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Γαλατάς, 01-12-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκαν οι στειρώσεις ζώων από εθελοντές κτηνιάτρους
στο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι, ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, το τριήμερο πρόγραμμα στειρώσεων για αδέσποτα ζώα, γάτες & σκύλους με εθελοντές κτηνιάτρους.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω δράσης, στειρώθηκαν στο σύνολο 60 αδέσποτα ζώα με τη πολύτιμη συνεργασία του Φιλοζωικού Σωματείου Paws.

Ευχαριστούμε θερμά τις κτηνιάτρους από την Δανία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα των δωρεάν στειρώσεων των αδέσποτων ζώων του Δήμου μας , Larsen Mia , Hovland Ann Ekvig και Nielsen Mette.

Ευχαριστούμε επίσης, την Brenda Evans για την προθυμία της να συνδράμει στην προσπάθειά μας για μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων καθώς και όλους τους Δημότες που εθελοντικά βοήθησαν στη συλλογή, τη φροντίδα και τη νοσηλεία των ζώων και σε ότι απαιτήθηκε για τη 4η δράση του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι μία από τις υποχρεώσεις του Δήμου, που προκύπτει από τη σχετική νομοθεσία και θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί, χωρίς την εθελοντική προσφορά αρκετών συνανθρώπων μας.

Η δράση θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, στο πλαίσιο της φροντίδας της υγείας των ζώων συντροφιάς και των αδέσποτων, καθώς και της προάσπισης της δημόσιας υγείας.

Τα ζώα στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο περιβάλλον τους.

Last modified: 1 Δεκεμβρίου, 2021