Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) και Γάλακτος για το προσωπικό του Δήμου (τακτικό, ΙΔΟΧ, ΙΔΑΧ και ΣΟΧ), για το έτος 2021.

29 Νοεμβρίου, 2021

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Γαλατάς, 29-11-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) και Γάλακτος για το προσωπικό του Δήμου (τακτικό, ΙΔΟΧ, ΙΔΑΧ και ΣΟΧ), για το έτος 2021.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω προμήθεια πραγματοποιείται για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ από το Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Οι εργαζόμενοι, ανάλογα με την ειδικότητά τους παρέλαβαν:

Γάντια Δερμ/πάνινα, Γάντια PVC, Γάντια Edge, Γάντια Υψηλής Τάσης 2.500V, Γάντια Μίας Χρήσης, Γάντια AlphaTec, Γυαλιά Προστασίας, Προσωπίδα Ηλεκτρικό Τόξο, Στήριγμα Προσωπίδας, Βάση Στηρίγματος για Προσωπίδες, Κράνος Ασφαλείας με WRH , Μάσκα Ηλεκτροσυγκολλητών, Γυαλιά Προστασίας, Φιλτρόμασκα F621 , Ωτοασπίδες Secure , Καπέλο Tζόκεϊ , Γυαλιά Προστασίας , Μάσκα Ηλεκτροσυγκολλητών, Γιλέκο Υψηλής Διακριτότητας , Νιτσεράδα Κοστούμι , Εξωτερικές Επιγονατίδες, Παντελόνι βαμβακερό, Μπλουζάκι Βαμβακερό, Μπουφάν , Ποδιά Χημικών , Γαλότσα Ασφαλείας, Άρβυλα εργασίας , Μποτάκι Dielectric , βαλιτσάκι ηλεκτρολόγου με εργαλεία, γυαλιά υπολογιστή και επιπλέον από 1 λίτρο γάλα μακράς διάρκειας για όλες τις εργάσιμες ημέρες του έτους 2021.

Οφείλουμε να φροντίζουμε με κάθε τρόπο την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων μας!!!

Ο σεβασμός προς τους εργαζομένους που υπηρετούν στο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων αποτελεί ύψιστο καθήκον όλων μας και έρχεται σε πλήρη αντίθεση προς την αντιπολιτευτική «παραφωνία» και την αγωνιώδη προσπάθεια ορισμένων να δηλώνουν ότι είναι παρόντες, την ίδια ώρα, που για χρόνια, ως διοίκηση ή ως αντιπολίτευση, ήταν παντελώς απόντες.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, σας ενημερώνουμε ότι στη θητεία της τωρινής Δημοτικής Αρχής έχει αποπληρωθεί τελεσίδικη δικαστική απόφαση 8 εργαζομένων που διεκδίκησαν και κέρδισαν αποζημίωση για τη μη χορήγηση προς αυτούς Μέτρων Ατομικής Προστασίας κατά τα έτη 2012-2016.

Κατά τη διάρκεια του 2021 εκδικάστηκε αγωγή 7 εργαζομένων που διεκδικούν αποζημίωση για τα έτη 2017- 2020 και αναμένεται η απόφαση.

Για το έτος 2021 η Δημοτική Αρχή μερίμνησε για την προμήθεια και παράδοση σε 30 εργαζομένους που έχουν το δικαίωμα να λάβουν Μέτρα Ατομικής Προστασίας και Γάλακτος.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ισχυρίστηκε σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ότι, «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» και ότι «όλοι οι προηγούμενοι Δήμαρχοι πήγαν τον Δήμο μπροστά, με εκτέλεση μεγάλων έργων υποδομής και προπάντων δείχνοντας το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου, δίπλα στον πολίτη».

Συμφωνούμε απόλυτα με το πρώτο και αφήνουμε τα συμπεράσματα σε εσάς όσον αφορά το δεύτερο.

Και επειδή «το ψέμα έχει ταχύτητα», αλλά «η αλήθεια έχει αντοχή»…,
ως Δημοτική Αρχή δεσμευόμαστε να ενημερώνουμε με σεβασμό και συνέπεια τους Πολίτες για όλα τα θέματα που αφορούν το Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Last modified: 29 Νοεμβρίου, 2021