Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Ο Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων, κ. Σπύρος Πολλάλης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση με αφορμή τα αποτελέσματα των φετινών Πανελληνίων εξετάσεων

27 Αυγούστου, 2021

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γαλατάς, 27-08-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων, κ. Σπύρος Πολλάλης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση με αφορμή τα αποτελέσματα των φετινών Πανελληνίων εξετάσεων:

«Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά, όλες τις νέες και τους νέους που πέτυχαν το στόχο τους, είδαν τις κοπιώδεις προσπάθειές τους να επιβραβεύονται και ανοίγεται πλέον μια καινούργια σελίδα στη ζωή τους.

Αυτή η επιτυχία, ως αποτέλεσμα μιας μακράς, στοχευμένης και κοπιαστικής προσπάθειας, ανοίγει σημαντικούς ορίζοντες στην προσωπική, ακαδημαϊκή, αλλά και επαγγελματική ανέλιξή σας.

Στις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η σοβαρή υγειονομική κρίση που βιώνουμε όλοι, εσείς καταφέρατε να μετατρέψετε τη δυσκολία σε επιτυχία.

Άξιοι συγχαρητηρίων όμως για την προσπάθειά σας, είστε και όλοι όσοι δεν εκπληρώσατε το στόχο σας. Σας υπενθυμίζουμε ότι, η ζωή είναι γεμάτη δεύτερες ευκαιρίες. Να είστε περήφανοι για την πορεία σας και να συνεχίσετε να διεκδικείτε τα όνειρά σας.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στις οικογένειες των μαθητών και στους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν αμφότεροι αρωγοί και πολύπλευροι συμπαραστάτες στη δύσκολη διαδρομή των παιδιών.

Είμαι βέβαιος ότι το αύριο του τόπου μας είναι στα καλύτερα χέρια, τα δικά σας χέρια!

Σας εύχομαι να έχετε υγεία, να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας με τον ίδιο ενθουσιασμό της σημερινής ημέρας και να απολαύσετε κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή της φοιτητικής σας ζωής.

Last modified: 28 Αυγούστου, 2021