Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Τροιζηνίας Μεθάνων, κος Τάσος Μούγιος, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου τον κο Νίκο Κρίγκο και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, κο Χρήστο Χίο συναντήθηκαν με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κα Σοφία Ζαχαράκη

22 Αυγούστου, 2024

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Τροιζηνίας Μεθάνων, κος Τάσος Μούγιος, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου τον κο Νίκο Κρίγκο και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, κο Χρήστο Χίο συναντήθηκαν με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κα Σοφία Ζαχαράκη. Η συνάντηση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Βουλευτού Α Πειραιώς, κας Δόμνας Μιχαηλίδου, η οποία συμμετείχε ενεργά και την ευχαριστούμε θερμά.

Η θεματολογία της συζήτησης αφορούσε στην κατασκήνωση του Γαλατά, στην επαναλειτουργία της και στον υπό παραχώρηση χώρο για δημιουργία ΚΔΑΠ ΜΕΑ και νηπιαγωγείου.

Καθορίστηκαν οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν και ανανεώθηκε το ραντεβού. Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η επαναλειτουργία της κατασκήνωσης το συντομότερο δυνατό και η εύρεση χρηματοδότησης για την κατασκευή και λειτουργία ΚΔΑΠ ΜΕΑ και νέου νηπιαγωγείου στον Γαλατά.

Last modified: 22 Αυγούστου, 2024