Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Το Σάββατο 3 Αυγούστου και την Κυριακή 4 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις προς τιμή των 200 χρόνων από την ίδρυση της Δρυόπης

6 Αυγούστου, 2024

Το Σάββατο 3 Αυγούστου και την Κυριακή 4 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις προς τιμή των 200 χρόνων από την ίδρυση της Δρυόπης.

Ο Δήμαρχος Τροιζηνίας Μεθάνων, κος Τάσος Μούγιος, κατά τον χαιρετισμό του ανέφερε «Δεσμεύομαι πως η Δρυόπη, όπως όλα τα χωριά του Δήμου μας, θα ενταχθούν στο ολιστικό ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που γίνονται υπό την αιγίδα του Δήμου».

Ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες αξίζουν σε όσους συνέβαλαν για το άρτιο αποτέλεσμα.

Στον κο Ψωμά Νικόλαο για την εξονυχιστική μελέτη και την παράδοση όλων των επίσημων εγγράφων στον Δήμο μας, αποτελώντας μια ακόμη αφορμή για να διεξαχθεί η εκδήλωση σήμερα.

Στα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Δρυόπης και συγκεκριμένα στον Πρόεδρο κο Λίτσα Αθανάσιο, στον κο Λεβειδιώτη Νικόλαο, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημάρχου αναλαμβάνοντας την δημιουργία των βίντεο με εικόνες από την Δρυόπη αλλά και τις συνεντεύξεις, καθώς και στην κα Λίτσα Σοφία που μετείχε στην οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης.

Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρυόπης, με πρόεδρο τον κο Μπέτση Δημήτριο, για την συνεισφορά του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης προσφέροντας νηστίσιμα φαγητά στο κοινό και αφεψήματα.

Στους διατελέσαντες προέδρους και τις οικογένειές τους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Στους συνεντευξιαζόμενους κο Ζερβό Γεώργιο, κο Μπακάλη Νικόλαο, κο Λίτσα Γεώργιο και κο Μπακάλη Κωνσταντίνο.

Σε όλους τους κατοίκους που συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στην οργάνωση.

Τέλος, στους συνεργάτες του τον Αντιδήμαρχο κο Σαμπάνη Σωτήριο, τον Αντιδήμαρχο κο Αναγνωστόπουλο Γεώργιο και την Εντεταλμένη Σύμβουλο κα Γαλουντζή Χρυσούλα.

Last modified: 6 Αυγούστου, 2024