Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Ο Δήμος Τροιζηνίας Μεθάνων ανακοινώνει την συμμετοχή του στην ταυτόχρονη εθελοντική δράση, «Let’s do it Greece», της Χώρας

12 Απριλίου, 2024

Ο Δήμος Τροιζηνίας Μεθάνων ανακοινώνει την συμμετοχή του στην ταυτόχρονη εθελοντική δράση «Let’s do it Greece».

Το Let’s do it Greece αποτελεί τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας!

Κάθε χρόνο, υπάρχει μια μέρα που απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα, ομάδες εθελοντών βγαίνουν έξω, φροντίζουν το περιβάλλον μας και δείχνουν ότι με μια απλή θετική κίνηση μπορούμε, εμείς οι ίδιοι, να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε.

Φαντάσου χιλιάδες εθελοντές να απλωνόμαστε σε δάση, παραλίες, ποτάμια, λίμνες, ρέματα, βυθούς, γειτονιές, σχολεία, πάρκα, καθαρίζοντας και ομορφαίνοντας τις περιοχές μας. Και όλο αυτό ίδια μέρα και ίδια ώρα σε κάθε γωνιά της χώρας μας!

Φέτος δίνουμε όλοι μαζί μία μεγάλη υπόσχεση!

Να ενωθούμε, μέσα σε μία ημέρα, σε ταυτόχρονες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, δημιουργώντας μια μεγάλη ασπίδα προστασίας του περιβάλλοντος.

Κυριακή 14 Απριλίου, αναλαμβάνουμε δράση για την φύση μας!

Εσύ; Πιστεύεις στη δύναμη των ονείρων; Αν ναι, σε περιμένουμε στην παρέα μας για να φέρουμε μαζί μια μεγάλη, θετική αλλαγή!

Προσκαλούμε συλλόγους, σωματεία, σχολεία, γονείς, καθηγητές, μαθητές και όλους τους συμπολίτες μας από όλες τις κοινότητες του Δήμου να συμμετάσχουν στην δράση δηλώνοντας συμμετοχή στους κάτωθι αρμόδιους:

Σαμπάνης Σωτήρης Κ: 697 1685 325
Παντελής Βασίλης Κ: 697 3811 080
Λάμπρου Δημήτρης Κ: 697 7587 312

Last modified: 12 Απριλίου, 2024