Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Παιδική Θεατρική Παράσταση «Η ζωή του Θησέα», από τα ΚΔΑΠ Τροιζηνίας και Μεθάνων, σε συνεργασία με την Καθετή στο πλαίσιο του εργαστηρίου «Τεχνο-κάψουλα»

3 Απριλίου, 2023

Παιδική Θεατρική Παράσταση «Η ζωή του Θησέα», από τα ΚΔΑΠ Τροιζηνίας και Μεθάνων

Διοργάνωση Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων σε συνεργασία με την Καθετή στο πλαίσιο του εργαστηρίου «Τεχνο-κάψουλα»

Περισσότερα από 200 άτομα απόλαυσαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ Τροιζηνίας και του ΚΔΑΠ Μεθάνων στις δύο παραστάσεις «Η Ζωή του Θησέα» το Σάββατο 1/4/2023 και την Κυριακή 2/4/2023. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, χαρίζοντας απλόχερα συγκίνηση και γέλιο στους γονείς, συμμαθητές, εκπαιδευτικούς και δημότες που παρακολούθησαν τις παραστάσεις. Οι δύο ημέρες αποτέλεσαν το αποκορύφωμα μιας μακρόχρονης προετοιμασίας, με πολύωρες πρόβες, γεμάτες όμως με την όρεξη και την χαρά της δημιουργίας από όλους τους συμμετέχοντες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εκπαιδευτικούς μας – την κα Λεβειδιώτη Μαρία, τον κ. Παπαχατζή Γιάννη και την κα Λαζάρου Κατερίνα από το ΚΔΑΠ Τροιζηνίας, καθώς επίσης και την κα. Σαχίνη Αθανασία, την κα Ιωάννου Μαρία και την κα Καραμάνη Αναστασία από το ΚΔΑΠ Μεθάνων- που επέδειξαν τέτοια αφοσίωση και ενθουσιασμό στην προετοιμασία αυτής της παράστασης. Χωρίς τη βοήθεια και την υποστήριξή τους, δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί αυτή η επιτυχημένη δράση.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλους εσάς που παρακολουθήσατε τις δύο παραστάσεις. Η παρουσία σας και ο ενθουσιασμός σας συνέβαλαν στη δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας για τους μαθητές μας. Ελπίζουμε ότι το απολαύσατε και σας υποσχόμαστε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε ανάλογες δράσεις στο μέλλον!

Last modified: 3 Απριλίου, 2023