Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Η ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Τ. προχωρά σε ριζικές εργασίες συντήρησης των υδραυλικών εγκαταστάσεων, των κουφωμάτων, της ψευδοροφής, της τοιχοποιίας και του κινητού εξοπλισμού, καθώς και σε ελαιοχρωματισμό του ΚΔΑΠ Τροιζηνίας εσωτερικά και εξωτερικά

1 Σεπτεμβρίου, 2022

Τα ΚΔΑΠ είναι Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, που διαθέτουν παιδαγωγικούς χώρους δημιουργίας και ψυχαγωγίας, μέσα στους οποίους τα παιδιά κοινωνικοποιούνται με τη βιωματική συμμετοχή τους. Με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού, μέσα από ποιοτικές ατομικές ή ομαδικές δραστηριότητες, τα παιδιά γεμίζουν τον ελεύθερο χρόνο τους με τρόπο δημιουργικό και εποικοδομητικό.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Τ.), σεβόμενη πρώτα από όλους τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, προχώρησε πέρσι σε ανανέωση και εμπλουτισμό του εξοπλισμού του ΚΔΑΠ Τροιζηνίας, προκειμένου τα παιδιά να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ακόμη περισσότερες δημιουργικές δραστηριότητες και ίδρυσε το ΚΔΑΠ Μεθάνων, ώστε να παρέχονται ίσες ευκαιρίες και στα παιδιά της Δημοτικής Ενότητας Μεθάνων.

Το ΚΔΑΠ Τροιζηνίας λειτουργεί από το 2008 και από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική συντήρηση σε επίπεδο κτιριακό (πέρα από ελαιοχρωματισμό των αιθουσών εσωτερικά το 2014 και μια απολύτως αναγκαία μερική επιδιόρθωση κουφωμάτων το 2018).

Φέτος η ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Τ. προχωρά σε ριζικές εργασίες συντήρησης των υδραυλικών εγκαταστάσεων, των κουφωμάτων, της ψευδοροφής, της τοιχοποιίας και του κινητού εξοπλισμού, καθώς και σε ελαιοχρωματισμό του κτιρίου εσωτερικά και εξωτερικά.

Η παροχή ενός ασφαλούς και ευχάριστου περιβάλλοντος στα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, εξακολουθεί να αποτελεί πρωταρχική μας μέριμνα!

Ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε δυναμικά!!!

Last modified: 1 Σεπτεμβρίου, 2022