Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Σας ενημερώνουμε ότι, στα πλαίσια της «Αναδιαμόρφωσης κοινόχρηστων χώρων και χώρων πρασίνου του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων», ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης Κλιμάκων/Σκαλοπατιών στο Γαλατά

30 Αυγούστου, 2022

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Γαλατάς, 30-08-2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι, στα πλαίσια της  «Αναδιαμόρφωσης κοινόχρηστων χώρων και χώρων πρασίνου του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων», ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης Κλιμάκων/Σκαλοπατιών στο Γαλατά.

Οι Κλίμακες/Σκαλοπάτια στο Γαλατά αναβαθμίστηκαν και βελτιώθηκαν οι συνθήκες διέλευσης των πεζών, καθώς εξυπηρετούν καθημερινές ανάγκες μετακίνησης, στάσης και ανάπαυσης των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής.

Επαλείφθηκαν με ειδικό αντιολισθηρό υλικό, καλύφθηκαν οι ρωγμές τους και συντηρήθηκαν όπου απαιτείτο τα υφιστάμενα στοιχεία, ώστε να διασφαλιστεί η σταθερή βατότητα στην κυκλοφορία πεζών, καθώς και η μη ολίσθηση κάθε κινητού μέσου, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα ατυχημάτων.

Παράλληλα, φωτίστηκε η διαδρομή κατά μήκος των κλιμάκων με φωτοβολταϊκά φωτιστικά κολωνάκια αξιοποιώντας την ηλιακή ακτινοβολία, έχοντας σαν απώτερο στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας με ταυτόχρονο χαμηλό κόστος συντήρησης.

Στόχος μας παραμένει η εύρυθμη λειτουργία των εν λόγω κοινόχρηστων υπαίθριων χώρων, η ποιοτική και αισθητική αναβάθμισή τους και η οικιστική αναβάθμιση των περιοχών.

Last modified: 31 Αυγούστου, 2022