Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τον βανδαλισμό της Παιδικής Χαράς στο δυτικό παραλιακό μέτωπο του Γαλατά

2 Μαρτίου, 2022

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γαλατάς, 01-03-2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τον βανδαλισμό της Παιδικής Χαράς στο δυτικό παραλιακό μέτωπο του Γαλατά.

Είναι λυπηρό να καταστρέφεται μία Παιδική Χαρά που επισκευάστηκε μόλις το καλοκαίρι που μας πέρασε και μάλιστα να διαλύεται, μεταξύ άλλων και ένα από τα καινούργια παιχνίδια που προστέθηκαν.

Δυστυχώς κάποιοι δε σέβονται. Το τι δε σέβονται, ποικίλει κάθε φορά και όποτε τους δοθεί η ευκαιρία να εκδηλώσουν την ασέβειά τους, την εκφράζουν όπως και όπου βρουν. Η ασέβεια των δημόσιων χώρων είναι ένα θλιβερό φαινόμενο, το οποίο σαφέστατα δεν εκφράζει καμία ιδεολογία, παρά μόνο ιδεολογικά προσχήματα, ή και αδιαφορία…

Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, καλούμαστε να αντισταθούμε στους στόχους αυτών των «λίγων», που επιλέγουν να ξεσπούν τη μανία τους σε χώρο ψυχαγωγίας των παιδιών μας.

Η Δημοτική Αρχή δηλώνει ξεκάθαρα, σε όλους τους τόνους, πως θα συνεχίσει τη μάχη της δημιουργίας σε πείσμα των οπαδών της καταστροφής και καλεί όλους τους Πολίτες να προσέχουν και να προστατεύουν με κάθε τρόπο τη δημόσια περιουσία.

Last modified: 2 Μαρτίου, 2022