Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Ο Δήμος Τροιζηνίας Μεθάνων, για τα φετινά Χριστούγεννα, προμηθεύτηκε τα χαρακτηριστικά μπλε «Αστέρια της ευχής» του Make a Wish

17 Δεκεμβρίου, 2021

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Γαλατάς, 17-12-2021

«Έχουμε στην καρδιά μας»,
όλα τα παιδιά!!!
Δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω.
Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι δύναμη. Είναι ελπίδα. Είναι ζωή.
Ας δώσουμε όλοι μαζί δύναμη στην ευχή.

Ο Δήμος Τροιζηνίας Μεθάνων, για τα φετινά Χριστούγεννα, προμηθεύτηκε τα χαρακτηριστικά μπλε «Αστέρια της ευχής» του Make a Wish.

Τα αστέρια θα προσφερθούν εντελώς δωρεάν σε όλα τα παιδιά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και του Παιδικού Σταθμού του Δήμου, καλώντας τα, να γράψουν από καρδιάς την δική τους ευχή για τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Μέσω της συγκεκριμένης ενέργειας καλούμε τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να συζητήσουν με τα παιδιά για το θέμα της παιδικής ασθένειας, με στόχο να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα αλληλεγγύης και υποστήριξης των παιδιών που δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα.

Ο Δήμος, μας καλύπτει το κόστος στο Make a Wish για κάθε ένα αστέρι, σε μία προσπάθεια να στηρίξουμε και εμείς το σημαντικό έργο που προσφέρει.

Περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη ενέργεια μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες του οργανισμού στα παρακάτω links:

www.wishstar.gr
www.makeawish.gr

Last modified: 17 Δεκεμβρίου, 2021