Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα, διενεργήθηκαν σήμερα Δευτέρα 13-09-2021 οι τελετές των Αγιασμών σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων

13 Σεπτεμβρίου, 2021

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γαλατάς, 13-09-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα, διενεργήθηκαν σήμερα Δευτέρα 13-09-2021 οι τελετές των Αγιασμών σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Οι εκπαιδευτικοί, τηρώντας πλήρως τις προβλεπόμενες διαδικασίες, φρόντισαν για τη διενέργεια της σεμνής τελετής, χωρίς να αλλοιωθεί ούτε στο ελάχιστο ο συμβολισμός της ημέρας.

Ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Πολλάλης παρευρέθηκε στη Δημοτική Ενότητα Μεθάνων, στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό και στη συνέχεια στο Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις της Λουτροπόλεως Μεθάνων, όπου την τελετή τίμησε με την παρουσία του και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κ. Θρασύβουλος Μαραγκοζόγλου.

Παράλληλα, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα, Αντιδήμαρχοι, Εντεταλμένοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Κοινοτήτων παρευρέθηκαν στους αγιασμούς των σχολικών μονάδων του Δήμου μας, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Δημοτική Αρχή είναι πάντα κοντά στους μαθητές και την Εκπαιδευτική Κοινότητα.

Καλή Σχολική Χρονιά σε όλες και όλους!!!

Last modified: 13 Σεπτεμβρίου, 2021