Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Μήνυμα Δημάρχου κ. Σπύρου Πολλάλη για τη νέα Σχολική χρονιά

12 Σεπτεμβρίου, 2021

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γαλατάς, 12-09-2021


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΣΠΥΡΟΥ ΠΟΛΛΑΛΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

«Αύριο, Δευτέρα 13-09-2021, με την τέλεση της Ακολουθίας του Αγιασμού, σηματοδοτείται η αφετηρία μιας νέας σχολικής χρονιάς, ενός νέου κύκλου μάθησης, με όνειρα, φιλοδοξίες και προοπτικές προόδου και επιτυχιών .

Εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές καλή πρόοδο, με υγεία και δύναμη για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι αυτή η χρονιά, είναι μια ιδιαίτερη χρονιά. Σε μια μεταβατική φάση της πανδημίας, η χρονιά είναι γεμάτη πολλές και δύσκολες προκλήσεις. Προχωρήστε το ταξίδι σας στη γνώση και μείνετε εστιασμένοι στα όνειρά σας.

Εύχομαι στους αξιόλογους Εκπαιδευτικούς της περιοχής μας, που και φέτος καλούνται να εργασθούν κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους. Να συνεχίσουν να στέκονται δίπλα στα παιδιά μας και να τα καθοδηγούν σωστά. Εμπιστευόμαστε στα χέρια σας τα παιδιά μας, ό, τι πιο πολύτιμο έχουμε, τη μεγαλύτερη ελπίδα μας για το αύριο.

Εύχομαι στους γονείς και τους κηδεμόνες να συνεχίσουν να είναι οι στυλοβάτες των προσπαθειών και της εξέλιξης των παιδιών τους. Με περισσή υπευθυνότητα και ψυχική δύναμη, οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή, ώστε να ανταπεξέλθετε στο δύσκολο έργο σας.

Ας συνεργαστούμε, όλοι μαζί, με αίσθημα ευθύνης, γονείς, εκπαιδευτικοί, τοπική αυτοδιοίκηση και σύλλογοι, για να δημιουργήσουμε αυριανούς πολίτες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και κοινωνική ευαισθησία, για να βάλουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο.

Ξεκινάμε με ψυχραιμία, σύνεση και αισιοδοξία, με σεβασμό στους κανόνες και τα μέτρα προστασίας, ώστε να περιφρουρήσουμε πρωτίστως το πολυτιμότερο αγαθό όλων. Την υγεία!!!

Καλή εποικοδομητική, δημιουργική, ξεχωριστή και ευλογημένη σχολική χρονιά, με υγεία».

Last modified: 13 Σεπτεμβρίου, 2021