Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι έχει ήδη ξεκινήσει ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός με τίτλο: «Κατασκευή (αναβάθμιση), επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων

22 Μαΐου, 2021

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Γαλατάς, 22-05-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι έχει ήδη ξεκινήσει ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο: «Κατασκευή (αναβάθμιση), επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων (Ν. Αττικής)».


Ο διαγωνισμός είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dimostroizinias-methanon.gr καθώς και στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ., όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν προσφορές ηλεκτρονικά έως την 22-06-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00.

Υπενθυμίζεται ότι η ανωτέρω Προμήθεια έχει συνολικό Προϋπολογισμό 629.997,62€ και η Δημοτική Αρχή εξασφάλισε χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών (Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ).

Οι παρεμβάσεις αφορούν

1. ένα (1) Γήπεδο Ποδοσφαίρου 11×11 στη Λουτρόπολη Μεθάνων

2. ένα (1) Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) στη Λουτρόπολη Μεθάνων

3. ένα (1) Γήπεδο Αντισφαίρισης (τένις) στη Λουτρόπολη Μεθάνων

4. ένα (1) Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) στο Γαλατά εντός του Δημοτικού Σχολείου

5. ένα (1) Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) στην Τακτικούπολη

6. ένα (1) Γήπεδο Ποδοσφαίρου 5Χ5 στον Καρατζά

Στα ανωτέρω γήπεδα οι προβλεπόμενες προμήθειες και εργασίες αφορούν την πλήρη ανακατασκευή της αγωνιστικής επιφάνειας, καθώς και κατά περίπτωση, την εκ νέου τοποθέτηση, επισκευή, ή αντικατάσταση μέρους του περιφερικού εξοπλισμού.

Last modified: 24 Μαΐου, 2021