Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων, σας ενημερώνει ότι σήμερα Τρίτη 09/02 διενεργήθηκαν συνολικά 255 rapid tests αντιγόνου από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

9 Φεβρουαρίου, 2021

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Γαλατάς, 09-02-2021


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων, σας ενημερώνει ότι σήμερα Τρίτη 09/02 διενεργήθηκαν συνολικά 255 rapid tests αντιγόνου από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Από αυτά τα 81 διενεργήθηκαν στην Αγία Ελένη και τα 174 στο Γαλατά.

Ήταν ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ βάσει της ενημέρωσης που είχαμε από τα μέλη του κλιμακίου.

Τα αποτελέσματα μας χαροποιούν, αλλά δεν εφησυχάζουμε. Όλοι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους γύρω μας, αλλά και τους ίδιους μας τους εαυτούς, ως εν δυνάμει θετικούς.

Με απλά λόγια, τηρούμε πιστά τα μέτρα, φοράμε προστατευτική μάσκα και κρατάμε τις προβλεπόμενες αποστάσεις από όλους.

Αύριο Τετάρτη 10/02 το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται:

Στις 09:00 – 12:00 στο Γαλατά στον ανοιχτό χώρο του Δυτικού Παραλιακού μετώπου του Γαλατά, δίπλα στην Παιδική Χαρά. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, σήμερα πολλά άτομα δεν εξυπηρετήθηκαν. Τα άτομα αυτά έχουν εγγραφεί σε λίστα προτεραιότητας και ήδη έχει συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός που μπορεί να εξυπηρετήσει το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Στις 13:00 – 16:00 στη Λουτρόπολη Μεθάνων στην περιοχή του κεντρικού προβλήτα. Παρακαλούμε πολύ, μισή ώρα πριν να συγκεντρωθούν οι ενδιαφερόμενοι στον προβλήτα, προκειμένου να εγγραφούν σε λίστα προτεραιότητας από εκπρόσωπο του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι, οποιοδήποτε άτομο τελεί υπό καραντίνα, ακόμη και για προληπτικούς λόγους, είτε έχει συμπτώματα είτε όχι, δεν προσέρχεται για έλεγχο από το κλιμάκιο. Ο κίνδυνος της διασποράς είναι μεγάλος.

Δεσμευόμαστε να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να υπάρξει και πάλι κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, που θα διενεργήσει rapid tests, ώστε να καλυφθεί όποιος Πολίτης ενδιαφέρεται.

Last modified: 10 Φεβρουαρίου, 2021