Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν ενεργειών της Δημοτικής Αρχής, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί στο Δήμο μας την Τρίτη 09/02 και την Τετάρτη 10/02, προκειμένου να διενεργήσει προληπτικούς ελέγχους για Covid-19

7 Φεβρουαρίου, 2021

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Γαλατάς, 07-02-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν ενεργειών της Δημοτικής Αρχής, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί στο Δήμο μας την Τρίτη 09/02 και την Τετάρτη 10/02, προκειμένου να διενεργήσει προληπτικούς ελέγχους για Covid-19.

Ο συντονισμός όλων των κινήσεων θα γίνει με μέριμνα του Δήμου σε συνεργασία με την Αστυνομία και το Λιμεναρχείο όπου απαιτείται.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι που θα μεταβαίνουν στους χώρους διενέργειας των ελέγχων να φορούν μάσκα και να κρατούν απόσταση 2 μέτρων από τους υπολοίπους.

Οι έλεγχοι θα ξεκινήσουν αρχικά από την Αγία Ελένη την Τρίτη 09/02 στις 08:30 στην πλατεία.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο θα μεταβεί στο Γαλατά στις 12:00, όπου θα διενεργήσει ελέγχους στον ανοιχτό χώρο του Δυτικού Παραλιακού μετώπου του Γαλατά, δίπλα στην Παιδική Χαρά.

Την Τετάρτη 10/02 το κλιμάκιο θα είναι και πάλι στον ίδιο χώρο στο Γαλατά από τις 09:00 έως τις 12:00.

Ακολούθως το κλιμάκιο την Τετάρτη 10/02 από τις 13:00 θα βρίσκεται στη Λουτρόπολη των Μεθάνων στην περιοχή του κεντρικού προβλήτα, προκειμένου να διενεργήσει ελέγχους.

Παρακαλούνται οι Πολίτες του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων όπως προσέλθουν για δειγματοληπτικό έλεγχο στην εκάστοτε περιοχή που τους εξυπηρετεί.

Θερμή παράκληση για αυστηρή τήρηση όλων των προληπτικών μέτρων που προβλέπονται και για ανταπόκριση των Πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου, ώστε να ελεγχθούν από τον ΕΟΔΥ.

Με ψυχραιμία, σύνεση, προσοχή και μεθοδευμένες κινήσεις θα αντιμετωπίσουμε την κατάσταση, ώστε σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα που όλοι επιθυμούμε.

Επιπρόσθετες οδηγίες ή τροποποιήσεις προγράμματος θα δοθούν εγκαίρως.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στην Εντεταλμένη Σύμβουλο για θέματα Υγείας κα. Μαρία Αν. Μέλλου (τηλ. 6974790096)

Last modified: 8 Φεβρουαρίου, 2021