Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι το πρόγραμμα “Ψυχολογία για όλους”, των Προγραμμάτων Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, έλαβε άτυπη παράταση εγγραφών έως και 15.02.2021

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Γαλατάς, 04-02-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι το πρόγραμμα “Ψυχολογία για όλους”, των Προγραμμάτων Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, έλαβε άτυπη παράταση εγγραφών έως και 15.02.2021.

Το Ετήσιο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με τίτλο: «Ψυχολογία για όλους», αφορά τη διάδοση της Ψυχολογίας στον ευρύ πληθυσμό και βασίζεται σε μικτή διδασκαλία, τόσο στην εξ αποστάσεως ασύγχρονη, η οποία περιλαμβάνει ασύγχρονη – αυτόνομη μελέτη διδακτικού υλικού, χωρισμένου σε μηνιαίες διδακτικές ενότητας, όσο και στη σύγχρονη διδασκαλία μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Ειδικά για τους Πολίτες του Δήμου μας το κόστος συμμετοχής από τα 250 ευρώ ετησίως, ορίζεται στα 100 ευρώ ετησίως. Η προσφορά αφορά όλους τους Κατοίκους του Δήμου, ανεξάρτητα από το αν είναι Δημότες ή όχι.

Η βεβαίωση που απονέμεται είναι από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αποδίδονται Ευρωπαϊκές Μονάδες Επαγγελματικής Κατάρτισης ECVET (22,50) και μοριοδοτείται, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, για ορισμένα επαγγέλματα, όπως οι εκπαιδευτικοί.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην αρμόδια γραμματεία του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Last modified: 5 Φεβρουαρίου, 2021