Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων εφιστά την προσοχή στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κινούνται στις ορεινές περιοχές

18 Ιανουαρίου, 2021

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Γαλατάς, 18-01-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων εφιστά την προσοχή στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κινούνται στις ορεινές περιοχές.

Ειδικά όσον αφορά τις περιοχές Καρατζά, Άνω Φαναρίου, Αγίας Ελένης και τις γειτονικές αυτών, το οδικό δίκτυο από Δρυόπη προς Άνω Φανάρι (κυρίως στην περιοχή Καμάρα) και τις ορεινές περιοχές των Μεθάνων, οι οδηγοί θα πρέπει να κινούνται με μικρές ταχύτητες.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Αστυνομικό Τμήμα Τροιζήνας συντόνισαν όλες τις απαραίτητες ενέργειες των εκχιονιστικών μηχανημάτων, με αποτέλεσμα το οδικό δίκτυο να είναι πλέον ανοιχτό και ασφαλές. Aλατιέρα της Περιφέρειας Αττικής θα ρίξει αλάτι στο κεντρικό οδικό δίκτυο από Δρυόπη έως Αγία Ελένη και Καρατζά, ενώ έχει ήδη γίνει ρήψη αλατιού από προσωπικό του Δήμου .

Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γεώργιο Πατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Νήσων κα. Βασιλική Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη για την άμεση ανταπόκρισή τους και την ουσιαστική στήριξη που προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Τις βραδινές ώρες, καλό θα ήταν για προληπτικούς λόγους, οποιαδήποτε μετακίνηση προς τις ανωτέρω περιοχές, να πραγματοποιείται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Αστυνομικό Τμήμα Τροιζήνας (τηλ. επικοινωνίας 22980 – 42206) ή τον Αστυνομικό Σταθμό Μεθάνων ( τηλ. επικοινωνίας 22980 – 92370).

Last modified: 19 Ιανουαρίου, 2021