Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι προχωρά η διαδικασία απόδοσης των ποσών για τη μείωση των λογαριασμών ρεύματος των οικιακών καταναλωτών χάρη στα αιολικά πάρκα

27 Νοεμβρίου, 2020

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,
Γαλατάς, 27-11-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι προχωρά η διαδικασία απόδοσης των ποσών για τη μείωση των λογαριασμών ρεύματος των οικιακών καταναλωτών χάρη στα αιολικά πάρκα.

Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανήρτησε στην ιστοσελίδα της διαδικτυακή εφαρμογή για την ενημέρωση των οικιακών καταναλωτών που δικαιούνται επιστροφή χρημάτων στους λογαριασμούς τους μέσω του τέλους 1% που παρακρατείται από τα αιολικά πάρκα.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω σύνδεσμο https://apps.deddie.gr/OnePerCentReturnsRES/pages/index.html, να συμπληρώσει τα στοιχεία της παροχής του και να μάθει αν είναι δικαιούχος έκπτωσης στο λογαριασμό του ρεύματος του.

Στις περιπτώσεις ενεργών παροχών οι αριθμοί των οποίων δεν συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., οι δικαιούχοι οικιακοί καταναλωτές μπορούν να υποβάλλουν στους οικείους ΟΤΑ Α΄ βαθμού, εντός ενός (1) μηνός από την ημερομηνία ανάρτησης των πινάκων, αίτηση για έκδοση βεβαίωσης ότι είναι δικαιούχοι, παρέχοντας παράλληλα εξουσιοδότηση στους οικείους ΟΤΑ Α΄ βαθμού να αποστείλουν στην ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. τις σχετικές βεβαιώσεις. Οι βεβαιώσεις αυτές θα πρέπει να διαβιβάζονται αμελλητί από τους οικείους ΟΤΑ Α’ βαθμού στην ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Μετά την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας, η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα σας ενημερώσει για την ανάρτηση του τελικού πίνακα με τους αριθμούς παροχής των δικαιούχων οικιακών καταναλωτών ανά Κοινότητα και Ο.Τ.Α. Α΄ βαθμού και θα αποστείλει στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας τελικό πίνακα με αναλυτικά στοιχεία (αριθμό παροχής, ποσό, προμηθευτή, Κοινότητα και Ο.Τ.Α. Α΄ βαθμού) και στους Προμηθευτές Ηλεκτρικής Ενέργειας τα ποσά που τους αντιστοιχούν ανά δικαιούχο της πίστωσης.

Last modified: 14 Δεκεμβρίου, 2020