Καλωσήλθατε στην επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου μας

Πράξη εφαρμογής πολεοδομικής μελέτης Βρωμολίμνης Μεθάνων

Πρόσκληση υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας / ενστάσεων κυρίων και νομέων ακινήτων

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες

Μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών, που άρχισαν από τον τέως Δήμο Μεθάνων, το 1985, ολοκληρώνεται σταδιακά η Πράξη Εφαρμογής της Πολεοδομικής Μελέτης Οικισμού Βρωμολίμνης, που αφορά στο στάδιο συλλογής δηλώσεων.

Με την αντιμετώπιση σημαντικών δυσκολιών και καθυστερήσεων, όπως αντικαταστάσεις μελετητών, έλλειψη χρηματοδότησης, τροποποιήσεις νομοθεσίας, κλπ, μετά το 2015, με την εξασφάλιση χρηματοδότησης της Μελέτης από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ, επετεύχθη η επανεκκίνηση του προγράμματος και ο Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων κατάφερε να ολοκληρώσει τις απαιτούμενες γεωλογικές μελέτες και την οριοθέτηση των ρεμάτων.

Aπό την ανάληψη των καθηκόντων μας ως νέα Δημοτική Aρχή, ένας από τους πρωτεύοντες στόχους μας ήταν η επίσπευση της διαδικασίας Ανάρτησης Πρόσκλησης Δηλώσεων Ιδιοκτησίας της Πράξη Εφαρμογής Πολεοδομικής Μελέτης Οικισμού Βρωμολίμνης.

Σας καλούμε σήμερα, να υποβάλετε εντός τριάντα (30) ημερών, δηλαδή από 19 Ιουνίου 2024 έως και 19 Ιουλίου 2024, τις δηλώσεις ιδιοκτησίας, που είναι καθοριστικές για την ολοκλήρωση του σταδίου αυτού της Πράξης Εφαρμογής της Πολεοδομικής Μελέτης Οικισμού Βρωμολίμνης.

Η συμμετοχή σας στην ολοκλήρωση αυτής της μακρόχρονης και επίπονης προσπάθειας είναι σημαντική και σας παρακαλούμε να ανταποκριθείτε άμεσα.

Ο Αντιδήμαρχος Μεθάνων κος Βασίλειος Παντελής, θα στηρίξει όλη αυτή την προσπάθεια και θα βρίσκεται καθημερινά στο Δημοτικό Κατάστημα Μεθάνων, με τη συνδρομή του επιστημονικού προσωπικού του Δήμου μας, για την υποστήριξή σας.

Ο Δήμαρχος Τροιζηνίας-Μεθάνων

Αναστάσιος Αθ Μούγιος



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ/ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ (Πατήστε στο pdf για να ανοίξει)

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ 156/2023 (Πατήστε στο pdf για να ανοίξει)

ΔΗΛΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (Πατήστε το docx αρχείο για να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας και έπειτα να το ανοίξετε και να το διαβάσετε)

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΣΤΑΣΗΣ (Πατήστε το doc αρχείο για να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας και έπειτα να το ανοίξετε και να το διαβάσετε)


ΑΡΧΕΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ (Αρχεία P.D.F) 


ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ:

ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ (Τ-1) (ΑΡΧΕΙΟ P.D.F)

ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ (Τ-2) (ΑΡΧΕΙΟ P.D.F)

Πατήστε στα παραπάνω pdf για να ανοίξουνε και να τα διαβασετε

ΠΙΝΑΚΕΣ:

ΑΛΦΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ (ΤΥΠΟΥ Α) (ΑΡΧΕΙΟ P.D.F)

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ (ΤΥΠΟΥ Β) (ΑΡΧΕΙΟ P.D.F)

Πατήστε στα παραπάνω pdf για να ανοίξουνε και να τα διαβασετε

 

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε όλα τα αρχεία της πρόσκλησης, σε αρχείο zip.