Ανακοινώσεις & Δελτία τύπου
3οι Παντροιζηνιακοί αγώνες 'Στο Δρόμο του Θησέα' στην Τροιζηνία στις 29 και 30 Απριλίου 2017  (28/04/2017)

Μεταφορά αθλητών και ποδηλάτων από το Γαλατά στην Τροιζήνα και από την Τροιζήνα στο Γαλατά

Για τη μεταφορά των αθλητών από το Γαλατά στην Τροιζήνα θα υπάρχει πούλμαν αύριο Σάββατο 29 Απριλίου και ώρα 8:00 π.μ. στο Πορθμείο Γαλατά . Επίσης την Κυριακή 30 Απριλίου θα υπάρχει φορτηγάκι για τη μεταφορά των ποδηλάτων από την Τροιζήνα στο Γαλατά.

Σας περιμένουμε όλους (μικρούς και μεγάλους) στους 3ους ΠΑΝΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ «Στο δρόμο του Θησέα».
Οι Αθλητικοί Αγώνες είναι πολιτισμός και συμβάλλουν στην Αθλητική καλλιέργεια των παιδιών μας με όλα τα γνωστά οφέλη καθώς και στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Kι ας μην ξεχνάμε ότι:
"Νους υγιής εν σώματι υγιεί"

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στη διεύθυνση :
http://www.pantroiziniakoiagones.gr/

----------------------

Σήμερα στις 27/04/2017 πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνάντηση των Εθελοντών. Περισσότεροι απο 60 Εθελοντές θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους Αγώνες.

Παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι του Αστυνομικού Σταθμού Γαλατά,του Λιμεναρχείου Μεθάνων, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τροιζήνας, καθώς και εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας.

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΡΜΑ!

Σας Περιμένουμε Όλους!

----------------

Οι αθλητές μπορούν να παραλάβουν τα μπλουζάκια και τους αριθμούς τους από τη Γραμματεία των Αγώνων που θα λειτουργεί την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 από τις  5:00 μ.μ - 10:00 μ.μ. στο Δημαρχειακό κατάστημα Γαλατά και μιάμιση ώρα πριν την εκκίνηση κάθε αγώνα στο χώρο που θα διεξαχθούν οι αγώνες.

----------------------

Kαλούμε τους Εθελοντές τους Συλλόγους τους Προέδρους: της Δημοτικής Κοινότητας Γαλατά και των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας σε σύσκεψη στο Αμφιθέατρο Γυμνασίου Γσλατά.αύριο ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 και ώρα 8:00 μ.μ..
Η παρουσία όλων είναι σημαντική και απαραίτητη.

Με εκτίμηση
Ο Αντιδήμαρχος
Σπυρίδων Καρνέζης


ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΑ

Η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων σας ενημερώνει ότι το Σάββατο 29 Απριλίου 2017  στο Στάδιο Καραΐσκάκη Πειραιά θα υπάρχει λεωφορείο για τη ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση των αθλητών από τον Πειραιά στο Γαλατά.  Αναχώρηση στις 6:00 π.μ. από τον Πειραιά στο Γαλατά. Επιστροφή από Γαλατά στον Πειραιά (Στάδιο Καραΐσκάκη) το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Όσοι επιθυμούν τη μετακίνησή τους με το λεωφορείο μπορούν να απευθύνονται στα εξής τηλέφωνα: 6976973435 κ. Σπύρος Καρνέζης - 6972243728 κ. Μαρίνα Μπακάλη - 6942424894 κ. Μαρία Στάικου

ΚΑΡΤΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 3ΟΥΣ ΠΑΝΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΡΤΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στη διεύθυνση :
http://www.pantroiziniakoiagones.gr/ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/03/2017 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΑΛΑΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ!!!

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν ως εθελοντές στη διεξαγωγή των 3ων Παντροιζηνιακών Αγώνων καλούνται να προσέλθουν την Τετάρτη και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου Γαλατά για ενημέρωση και ανάληψη αρμοδιοτήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αντιδήμαρχο κ. Σπύρο Καρνέζη τηλ.: 6976973435

Σας περιμένουμε όλους!

Εκ του ΔήμουΓια περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην επίσημη ιστοσελίδα των Παντροιζηνιακών Αγώνων:
http://www.pantroiziniakoiagones.gr/