Ανακοινώσεις & Δελτία τύπου


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Δωρεάν στειρώσεις», η τελευταία η δράση για το έτος 2023  (19/11/2023)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα "Δωρεάν στειρώσεις", η τελευταία η δράση για το έτος 2023 με την ομάδα DFA - Danish Friends of animals, που προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους και εξασφάλισαν με ιδιαίτερη φροντίδα την υγεία και την ανάνηψη των ζώων.


H Δράση ενίσχυσης των προγραμμάτων στήριξης και περίθαλψης δεσποζόντων & αδέσποτων ζώων του Δήμου μας, διεξήχθη από τις 15 έως και τις 18 Νοεμβρίου 2023.


Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους μας Δανούς κτηνιάτρους που για 3η συνεχόμενη χρονιά επισκέφθηκαν και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στον Δήμο μας.


Συνολικά στειρώθηκαν 21 σκυλιά και 117 γάτες ( αρσενικά & θηλυκά ). Όλες οι στειρώσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς εμπλοκές και τα στειρωμένα ζώα παρέμειναν στον χώρο για την απαραίτητη αποθεραπεία τους.


Ευχαριστούμε τα μέλη του σωματείου Paws που πλαισίωσαν με την συνεχή παρουσία τους το πρόγραμμα, βοηθώντας στην οργάνωση , στην περισυλλογή, την αποθεραπεία και την επανατοποθέτηση των ζώων.


Ευχαριστούμε επίσης την κα. Κατερίνα Σακελλίου για την δωρεάν φιλοξενία της ομάδας των κτηνιάτρων DFA στο συγκρότημα "Odyssey Eco Farm Glamping" στο Γαλατά.