Ανακοινώσεις & Δελτία τύπου


Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι η Υπηρεσία Καθαριότητας προέβη στην προμήθεια πέντε (5) χειραμαξιδίων οδοκαθαρισμού  (07/05/2022)

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γαλατάς, 07-05-2022


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι η Υπηρεσία Καθαριότητας προέβη στην προμήθεια πέντε (5) χειραμαξιδίων οδοκαθαρισμού.


Πρόκειται για σύγχρονα, τελευταίας τεχνολογίας, εύχρηστα, λειτουργικά και ευχερώς καθαριζόμενα χειραμαξίδια που αντικαθιστούν τον «απαρχαιωμένο» και μη λειτουργικό εξοπλισμό του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων, μετά από 17 περίπου χρόνια!!!


Είναι μεταλλικά, ανθεκτικά στην διάβρωση, επιψευδαργυρωμένα και αποτελούνται από τον σκελετό, τους 3 τροχούς κύλισης, τον μεγάλο κάδο απορριμμάτων και το κυτίο των μικροεξαρτημάτων.


Στόχος μας είναι η διευκόλυνση του έργου των οδοκαθαριστριών, ειδικά όσον αφορά τη συλλογή των μικροαπορριμμάτων οδοσάρωσης.


Οι οδοκαθαρίστριες, συχνά κάτω από αντίξοες συνθήκες, φροντίζουν για την καθαριότητα των δρόμων και των κοινοχρήστων χώρων.


Αξίζουν τον σεβασμό μας!!!


Η καθαριότητα στο Δήμο Τροιζηνίας - Μεθάνων παραμένει στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας!


Προσπαθούμε διαρκώς:


να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες καθαριότητας
να εξασφαλίζουμε καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ασφαλείας για το προσωπικό
να εκσυγχρονίζουμε τον εξοπλισμό της υπηρεσίας
να ενισχύουμε αριθμητικά το ανθρώπινο δυναμικό


Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι ελλείψεις είναι μεγάλες, οι ανάγκες τεράστιες και οι δικαιολογημένες απαιτήσεις πολλές.


Όμως, προσπαθούμε διαρκώς να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε οργανωμένα, με μοναδικό σκοπό, την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς ΟΛΟΥΣ τους Πολίτες του Δήμου μας.


Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ του ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ είναι ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!