Ανακοινώσεις & Δελτία τύπου


Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, παραδόθηκε, από τον Δήμαρχο Τροιζηνίας – Μεθάνων κ. Σπύρο Πολλάλη στον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τροιζήνας κ. Απόστολο Θυμιόπουλο, ένα καινούργιο φωτοτυπικό μηχάνημα, δωρεά του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων  (13/05/2022)

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γαλατάς, 13-05-2022


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, παραδόθηκε, από τον Δήμαρχο Τροιζηνίας – Μεθάνων κ. Σπύρο Πολλάλη στον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τροιζήνας κ. Απόστολο Θυμιόπουλο, ένα καινούργιο φωτοτυπικό μηχάνημα, δωρεά του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των διοικητικών υπηρεσιών του Τμήματος.


Η δωρεά πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρότασης και εισήγησης του Δημάρχου και τη σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου.


Αποτελεί το επισφράγισμα της άψογης και αγαστής συνεργασίας του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων με το Αστυνομικό Τμήμα Τροιζήνας, σε μια εποχή που διακρίνεται από αρκετές αντιξοότητες λόγω της πανδημίας και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνουμε όλοι.


Το Αστυνομικό Τμήμα Τροιζήνας, με σύνεση και υπευθυνότητα, παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό, στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων στα προβλήματα που απασχολούν τους Συμπολίτες μας.


Είμαστε βέβαιοι ότι η άκρως εποικοδομητική συνεργασία θα συνεχιστεί, με σεβασμό προς όλους τους Πολίτες, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας μας.