Ανακοινώσεις & Δελτία τύπου
Χθες 10-9-2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή Κοκκινιά του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων  (11/09/2017)
Χθες 10-9-2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή Κοκκινιά του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων. Αμέσως κινητοποιήθηκαν το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τροιζηνίας, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου καθώς και συμπολίτες μας εθελοντές.

Η φωτιά ξεκίνησε από θαμνώδη και δύσβατη περιοχή. Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο με όλο το προσωπικό καθώς και με ενίσχυση 17 πυροσβεστικών οχημάτων που ήρθε από τα Κλιμάκια Άργους, Ναυπλίου, Σπάρτης, Μελιγαλά και Κρανιδίου έδωσαν πραγματική μάχη ώστε η φωτιά να τεθεί υπό έλεγχο και να μην επεκταθεί σε καλλιέργειες, και τα κατάφεραν. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους!

Να επισημάνουμε ότι ο Δήμαρχος Τροιζηνίας –Μεθάνων ήταν σε διαρκή ενημέρωση για την εξέλιξη των επιχειρήσεων.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Αντιπεριφερειάρχη Κο Χατζηπέρο Παναγιώτη για το ενδιαφέρον και την ουσιαστική μεσολάβησή του ώστε να έρθουν στο τόπο της φωτιάς και αεροπλάνα της Πυροσβεστικής για να μην επεκταθεί η φωτιά προς τον ορεινό όγκο.

Ιδιαίτερα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας: κο. Καλυβόπουλο Ιωάννη, κο. Αρανίτη Ευάγγελο,κο Κρίκωνα Μάριο, κο Κατσίγκρα Σπύρο, κο Τακτικό Νεκτάριο όπως και όλους τους πολίτες που υπέδειξαν το σημείο της φωτιάς και καθοδήγησαν τα Πυροσβεστικά οχήματα σε αυτήν την δύσβατη περιοχή αψηφώντας τον κίνδυνο. Χωρίς την βοήθεια τους δεν θα είχαμε τόσο άμεσα αποτελέσματα.

Μετά τιμής
Ο Αντιδήμαρχος
Καρνέζης Σπυρίδων

Φωτο: Γιάννης Δρούγκας(http://www.saronicmagazine.com/?p=41742)